Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] NSPack - paczka antycheat dla Twojego serwera

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Aktualna wersja: 1.24 (update: 23 listopada 2016)

Twój serwer jest pełen cheaterów? Szukasz darmowej paczki AntyCheat dla Twojego serwera?

To jest wątek dla Ciebie...

Kilka słów o paczce...

Paczkę stworzyłem od zera sam (oczywiście, nie mówię o kodzie Minecrafta i Optifine... :D) dla swojego serwera.

Ze względu na dość niską średnią wieku graczy, a co za tym idzie - niewielkie umiejętności obsługi komputera, oparłem paczkę na Javie 1.6 oraz

wyposażyłem ją w instalator & automatyczne ustawianie profilu w launcherze.

FAQ:

• P: Co muszę zrobić, abym mógł używać tą paczkę na swoim serwerze?
  • O: Napisz do mnie PW korzystając z poniższego wzoru.

• P: Czy paczkę da się obejść?
  • O: Wszystko się da (myślę, że to nie będzie proste ^^), pisałem takie coś pierwszy raz. W każdym razie lepiej jeden cheater na serwerze, niż pół serwera.

• P: Czy paczka ma keyloggera lub inne szkodliwe oprogramowanie?
  • O: Oczywiście. Nie!

• P: Mam problem z paczką [...]
  • O: Zgłoś go tutaj.

• P: Dlaczego paczka nie ma minimapy?
  • O: Bo nie mogę znaleźć src xD

Download i informacje: http://www.nssv.pl/paczka

Wzór dodania Twojego serwera do autoryzacji (na PW):

Twój nick (właściciela serwera): [xxx]
Nazwa serwera: [xxx]
Domena serwera: [xxx]
Adres bezpośredni serwera (IPv4, np. 127.0.0.1): [xxx]
Czy na Twoim serwerze ma być dozwolone macro: TAK/NIE
Co ile ms wpuszczać uderzenia (domyślnie 250ms = 4 uderzenia / sek): X ms

Twój serwer musi posiadać silnik 1.7.10: Bukkit / Spigot / PaperSpigot

Jestem otwarty na konstruktywną krytykę. :>

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka słów o paczce...

Paczkę stworzyłem od zera sam (oczywiście, nie mówię o kodzie Minecrafta i Optifine... :D) dla swojego serwera.

Ze względu na dość niską średnią wieku graczy, a co za tym idzie - niewielkie umiejętności obsługi komputera, oparłem paczkę na Javie 1.6 oraz

że co? czemu 1.6?

Paczka spoko, bo nie ma co namieszać nie jak blazingpack

Opublikowano

Ale pod 1.10, to trochę nie ma sensu. Po pierwsze, klientów z cheatami jest znacznie mniej. Po drugie, cała cebula, która cheatuje i tak na 1.10 by nie przeszła.

5465845486.png

Opublikowano

Kilka słów o paczce...

że co? czemu 1.6?

Paczka spoko, bo nie ma co namieszać nie jak blazingpack

Sporo młodszych użytkowników nie ma pojęcia jak zaktualizować Javę, poza tym domyślnie Minecraft też jest napisany na 1.6, więc tego nie zmieniałem.

Opublikowano

Zaraz bedzie rozkodowana

co nas to obchodzi randomie

będziesz updatował paczke jeśli chodzi o zabezpieczenia czy będziesz miał wyjebane jak ktoś odpali czity?

Opublikowano

Zaraz bedzie rozkodowana

co nas to obchodzi randomie

będziesz updatował paczke jeśli chodzi o zabezpieczenia czy będziesz miał wyjebane jak ktoś odpali czity?

Planuję na bieżąco updatować, w tej chwili jest wersja Alpha i jest "średnio" zobfuscowana.

Od następnej wersji utrudnię proces autoryzacji oraz zadbam o lepszy obfusc.

edit: możliwe, że jeszcze dzisiaj będzie update

Opublikowano

Zaraz bedzie rozkodowana

Znając go będzie updatował bo on jest "doskonały" :)

Znajdzie się zawsze ktoś taki jak wy, że mu ból dupę ściska, bo ktoś coś zrobił, a wy pewnie nawet nie potraficie.

Paczka wydaje się być w porządku, mam nadzieję, że będziesz robił aktualizacje pod wyższe wersje. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Zaraz bedzie rozkodowana

Znając go będzie updatował bo on jest "doskonały" :)

Znajdzie się zawsze ktoś taki jak wy, że mu ból dupę ściska, bo ktoś coś zrobił, a wy pewnie nawet nie potraficie.

Paczka wydaje się być w porządku, mam nadzieję, że będziesz robił aktualizacje pod wyższe wersje. ;)

@MPCTaylor

Wiesz , unixej sam na to zapracował

dosowanie randomów oraz niszczenie mniejszych serwerów pod pretekstem "szkodzili nssv" (tak naprawdę było to eliminowanie konkurencji) jest dobre ?

Nie wiesz tez co potrafimy zrobić a czego nie , więc się nie wypowiadaj bo gówno wiesz za przeproszeniem :D

Paczka rzeczywiście jest dobra i po tylu miesiącach i próśb graczy unixej ją zrobil. Może nawet będzie lepsza od blazingpacka , niestety zawsze znajdzie się ten % który obejście będzie miał i tego się nie zmieni.

Pozdrawiam

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

@MPCTaylor

Wiesz , unixej sam na to zapracował

dosowanie randomów oraz niszczenie mniejszych serwerów pod pretekstem "szkodzili nssv" (tak naprawdę było to eliminowanie konkurencji) jest dobre ?

Nie wiesz tez co potrafimy zrobić a czego nie , więc się nie wypowiadaj bo gówno wiesz za przeproszeniem  :D

Paczka rzeczywiście jest dobra i po tylu miesiącach i próśb graczy unixej ją zrobil. Może nawet będzie lepsza od blazingpacka , niestety zawsze znajdzie się ten % który obejście będzie miał i tego się nie zmieni.

Pozdrawiam

@johhny_hax

Ok, w porządku, to Wasze sprawy. Twój post mówi jedynie o tym, że paczka zostanie rozkodowana, nic więcej nie napisałeś.

Jak takie coś traktować? Mam znać problemy wszystkich ludzi? Tak w kwestii wyjaśnienia, bo  teraz da się zrozumieć Twoje oburzenie.

Również pozdrawiam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Czy jest możliwość przerobienia tej wtyczki pod wersje 1.8.x?

Na razie nie przewiduje innych wersji niż 1.7.10. Sam od niedawna jestem zdania 1.10 > 1.7, ale dopóki ta wersja nie będzie mieć dobrej popularności to raczej nie będę jej ruszać.

Nowicjusz
Opublikowano

Tak czytam i czytam i sie zastanawiam,czy ta paczka potrzebuje 2 serwerow jak blazingpack czy jednego?I czy jest jakis plugin autoryzujacy do tego bo narazie nie widze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...